Σχετικά με εμάς – Jannis
Admin espa.

Σχετικά με εμάς

Η εταιρία ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΕΒΕ, με τον διακριτικό τίτλο Jannis, ιδρύθηκε το 1965 στη Θεσσαλονίκη.

Από το ξεκίνημά μας μέχρι σήμερα, έχουμε αναπτύξει τη γκάμα των προϊόντων μας για να ανταποκριθούμε στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς και τον σύγχρονο τρόπο ζωής, προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων.

Με ναυαρχίδα το παστέλι με σουσάμι, το πρώτο Ελληνικό ενεργειακό σνακ, ακολούθησαν παστέλια με φρεσκοψημένους ξηρούς καρπούς, μαντολάτα, λουκούμια και στικς καρύδας.

Με το πελατολόγιό μας να αυξάνεται συνεχώς, προσαρμοστήκαμε έγκαιρα στη δυναμική της παγκόσμιας αγοράς και δημιουργήσαμε τρείς νέες καινοτόμες κατηγορίες προϊόντων, μπάρες νέας γενιάς!

Μπάρες ξηρών καρπών υψηλής πρωτεΐνης, μπάρες με μέλι πλούσιες σε φυτικές ίνες και παστέλια χωρίς προσθήκη ζάχαρης!

Πιστοί πάντα στην αναζήτηση των καλύτερων πρώτων υλών και μόνο, χωρίς γλυκαντικά, χωρίς φοινικέλαιο.

Όλα αυτά τα χρόνια, η εταιρία δεν έπαψε στιγμή να εξελίσσεται, επενδύοντας στην τεχνολογία και δημιουργώντας υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής. Ταυτόχρονα, στην κορυφή των προτεραιοτήτων μας είναι η τεχνογνωσία του προσωπικού μας και επενδύουμε πολύ σε αυτό.

Το μυστικό της επιτυχίας μας παραμένει ο σταθερός μας προσανατολισμός στην ικανοποίηση των πελατών μας.

Χρησιμοποιούμε τα αυστηρότερα μέτρα ποιοτικού ελέγχου, σε όλη την παραγωγική διαδικασία, για να διασφαλίσουμε ότι τα προϊόντα μας είναι εναρμονισμένα με τα υψηλότερα πρότυπα.

Με περισσότερο από μισό αιώνα δυναμικής παρουσίας, η εταιρία Jannis είναι ο ηγέτης της αγοράς στα ελληνικά ενεργειακά σνακ, υπογράφοντας προϊόντα που απολαμβάνουν πελάτες σε όλο τον κόσμο.

Μπάρες ενέργειας, επιλογές χωρίς γλουτένη ή επιλογές κατάλληλες για χορτοφάγους και vegan, είναι ένα δείγμα μόνο του σημερινού εύρους της προϊόντικής μας γκάμας.

Στόχος μας είναι να παρασκευάζουμε πάντα φυσικά και υγιεινά σνακ, που κερδίζουν τις εντυπώσεις στην πρώτη μπουκιά!

Τα προϊόντα μας προσφέρονται σε μια ποικιλία συσκευασιών και είναι ιδανικά για “σνακ εν κινήσει”.

Αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή για καταστήματα λιανικής, σουπερμάρκετ και μίνι μάρκετ, ντελικατέσσεν, περίπτερα, ξενοδοχεία, καφετέριες, μηχανήματα αυτόματης πώλησης, φαρμακεία, σχολεία, αεροδρόμια και πολύ περισσότερα.