Σχετικά με εμάς – Jannis

Σχετικά με εμάς

Η εταιρία ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΕΒΕ, με τον διακριτικό τίτλο Jannis, ιδρύθηκε το 1965 στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για μια από τις πρώτες εταιρείες παραγωγής παστελιών στην Ελλάδα. Μένοντας πιστοί στην παραδοσιακή τέχνη παραγωγής αυτού του ιδιαίτερου γλυκίσματος, οι έμπειροι τεχνίτες μας από την πρώτη μέρα παρασκευάζουν τα παστέλια με πολλή φροντίδα και αγάπη.

Η ιστορία του παστελιού φτάνει μέχρι την αρχαιότητα. Αναφορές υπάρχουν στην Ιλιάδα του Ομήρου, σε κείμενα του Ηροδότου, και άλλες γραπτές πηγές που χρονολογούνται από τον 8ο και 5ο αιώνα π.Χ. Μέσα στους αιώνες, το παστέλι κράτησε την ξεχωριστή θέση του στη διατροφική μας κουλτούρα, όχι μόνο λόγω της νοστιμιάς του, αλλά επειδή αποτελεί μια φυσική πηγή ενέργειας, χάρη στην υψηλή θρεπτική αξία των δύο κύριων συστατικών του: του σουσαμιού και μελιού.

Στην εταιρία Jannis, από το ξεκίνημά μας μέχρι σήμερα, έχουμε αναπτύξει τη γκάμα των προϊόντων μας για να ανταποκριθούμε στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς και τον σύγχρονο τρόπο ζωής. Προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων: από παστέλια, μπάρες ξηρών καρπών και μπάρες nougat, μέχρι λουκούμια και μπαστουνάκια καρύδας. Με το πελατολόγιό μας να αυξάνεται διεθνώς, προσαρμοστήκαμε έγκαιρα στη δυναμική της παγκόσμιας αγοράς και δημιουργήσαμε πιστοποιημένες βιολογικές επιλογές.

Όλα αυτά τα χρόνια, η εταιρία δεν έπαψε στιγμή να εξελίσσεται, επενδύοντας στην τεχνολογία και δημιουργώντας υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής. Ταυτόχρονα, στην κορυφή των προτεραιοτήτων μας είναι η τεχνογνωσία του προσωπικού μας και επενδύουμε πολύ σε αυτό. Το μυστικό της επιτυχίας μας παραμένει ο σταθερός μας προσανατολισμός στην ικανοποίηση των πελατών μας. Χρησιμοποιούμε τα αυστηρότερα μέτρα ποιοτικού ελέγχου, σε όλη την παραγωγική διαδικασία, για να διασφαλίσουμε ότι τα προϊόντα μας είναι εναρμονισμένα με τα υψηλότερα πρότυπα.

Με περισσότερο από μισό αιώνα δυναμικής παρουσίας, η εταιρία Jannis είναι ο ηγέτης της αγοράς στα ελληνικά παραδοσιακά είδη ζαχαροπλαστικής, υπογράφοντας προϊόντα που απολαμβάνουν πελάτες σε όλο τον κόσμο. Μπάρες ενέργειας, επιλογές χωρίς γλουτένη ή επιλογές κατάλληλες για χορτοφάγους, είναι ένα δείγμα μόνο του σημερινού εύρους της προϊόντικής μας γκάμας. Στόχος μας είναι να παρασκευάζουμε πάντα φυσικά και υγιεινά σνακ, που κερδίζουν τις εντυπώσεις στην πρώτη μπουκιά!

Τα προϊόντα μας προσφέρονται σε μια ποικιλία συσκευασιών και είναι ιδανικά για “σνακ εν κινήσει”. Αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή για καταστήματα λιανικής, σουπερμάρκετ και μίνι μάρκετ, ντελικατέσσεν, περίπτερα, ξενοδοχεία, καφετέριες, μηχανήματα αυτόματης πώλησης, φαρμακεία, σχολεία, αεροδρόμια και πολύ περισσότερα.